Menu
 • Space
  Bedrijfsbezoek Tepelduyn
 • Space
  't Vierkant
 • Space
  Rondje Bollenstreek met E-scooter
 • Space
  Industrie
Of 'event_id' staat niet in de database, of er is meer dan één gebeurtenis met dit id! (0)

Ondernemend Lisse

Ondernemend Lisse is de grootste ondernemersvereniging van Lisse. We zorgen voor verbinding en kennis delen in het ondernemersnetwerk en voor het behartigen de belangen van de ondernemers bij de overheid. Samen zorgen we voor een sterk bedrijfsleven in het Hart van de Bollenstreek. [meer lezen]

 


Nieuws en actualiteiten

Zie al het nieuws op de pagina actueel

Pagina 1 van 5  > >>


Lisse

Vierkant-3Lisse is een dorp en in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 23.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 16,11 km² (waarvan 0,41 km² water).
Binnen de gemeentegrenzen liggen de buurtschappen genaamd De Engel en Halfweg, die beiden voor de postcodes onder de woonplaats Lisse vallen.
De gehele gemeente ligt in de Bollenstreek.

Met veel bedrijvigheid, toerisme, musea en horeca is Lisse een aantrekkelijk dorp voor ondernemers.

Bollenstreek

Bollenveld-3De Bollenstreek of Duin- en Bollenstreek is een streek aan de Hollandse kust waar de bloembollenteelt is ontstaan. Ze ligt officieel van de benedenloop van de Oude Rijn ten westen van Leiden tot aan het gebied ten westen van Haarlem. Een deel van de westelijke Haarlemmermeer, rond Zwaanshoek, wordt ook wel tot de Bollenstreek gerekend. De omstandigheden voor de teelt zijn er gunstig vanwege het dicht onder de oppervlakte aanwezige zandgrond.