Menu
IntoBusinessArno de Fuijk
0612373219
Lindenlaan 12
2172 AJ Sassenheim

Ik ben uitgever van het zakelijke magazine IntoBusiness Duin- en Bollenstreek. Gewoon papier, mooi drukwerk, ouderwets gebonden. Met een een lokaal dan wel regionaal karakter. Het magazine valt elk kwartaal bij alle ondernemers uit het verschijningsgebied op de mat.

Natuurlijk verschijnt het magazine ook online maar wij huldigen het principe dat vooral een gedrukt magazine verenigt. Dat is namelijk tastbaar, je ruikt de inkt en iedereen krijgt ‘m als het ware in zijn handen gedrukt. IntobBusiness is er voor hen die graag hun duim nat maken om een pagina te kunnen omslaan, die hun ogen het liefst van de linker- naar de rechterpagina willen bewegen en die een hoekje willen omvouwen om later snel en makkelijk op die ene pagina te kunnen terugkeren. Voor hen zijn wij die old school magazinemakers, al sinds 2004. 

En het internet? Het is er en dus maken ook wij daar dankbaar gebruik van. Om ons nieuws, wat tevens uw nieuws is, te delen. Het internet zorgt op die manier voor een meerwaarde van onze papieren exemplaren. Natuurlijk dankzij social media, maar niet in de laatste plaats dankzij deze nieuwssite.

De nieuwssite brengt alle INTO business-titels samen. Dagelijks ververst, altijd actueel en geschikt voor elke ondernemer die beseft dat zaken doen ook een kwestie is van zaken gunnen. En wie gun je die het meest? De ondernemer die je kent. De ondernemer dicht bij huis dus.

Ledenlijst
Ondernemend Lisse