Menu
Parketmeester LisseMartijn Tibboel
0252 410750
Grachtweg 43
2161 HL Lisse

Parketmeester Lisse
Als toonaangevend leverancier van kwaliteitsvloeren geniet Parketmeester Lisse, ook wel De Lis Parket, in Lisse al vele jaren regionale bekendheid, Haarlem, Duin & Bollenstreek, Leiden, Den Haag, maar ook nog verder.
De kwalificatie van Parketmeester doet daar nog een schepje bovenop.
Martijn Tibboel, eigenaar van Parketmeester Lisse, is er trots op dat ze deze titel te mogen voeren.

Ambachtelijke gelegde patroonvloeren
Als Parketmeester is De Lis Parket onder andere gespecialiseerd in ambachtelijke gelegde patroonvloeren. Deze zijn in nagenoeg alle houtsoorten verkrijgbaar en kunnen op diverse manieren worden afgewerkt.
Interessant is eveneens het assortiment Old Dutch, waarmee een exclusief assortiment verouderde plankenvloeren wordt aangeboden.
Andere karakteristieke vloeren in het assortiment zijn scheepsdekvloeren, systeemvloeren en de milieuvriendelijke bamboe- en kurkvloeren uit de Eco Line. De meest toegepaste vloerbedekking van dit moment is de laminaatvloer.

Advies op maat
Echter, voor alle vloeren geldt dat een goed aankoop advies heel belangrijk is. Hier besteden wij veel aandacht aan. Na een inspectie van de ondervloer en een vochtmeting op locatie, zorgen wij ervoor dat de vloer met de grootste zorg wordt gelegd.

Ledenlijst
Ondernemend Lisse