Menu
Telecombinatie LuijkBas Luijk
06-51812057
Kanaalstraat 29
2161 JA LISSE
0252-418438

U kent het vast wel. U wordt bezocht door een vertegenwoordiger die de mooiste producten wil verkopen. Tegelijkertijd wordt u bedolven onder de mooiste beloftes en mogelijkheden. Wanneer u de handtekening hebt gezet, bent u in de veronderstelling dat u het groenste gras van Nederland heeft aangeschaft. Tot uw teleurstelling komt u erachter dat, wanneer de metaforische grasmat is gelegd, deze plotseling geel wordt bij de eerste stap op de nieuwe mat…

Helaas kom ik in de telecommarkt deze praktijken zeer veel tegen. Ik noem ze wel:

“snelle jongens met zwarte Polootjes, brede velgen en een zware target, opgelegd door de baas”. Deze “jongens” werken hard aan die targets. Na het bezoek aan u, met een contract op zak, zetten ze een “vinkje” achter uw naam. (Zo van: “zó, die is binnen!”) Wanneer u die vertegenwoordiger (laten we zeggen) 2 maanden later wilt spreken, is hij ineens vertrokken of heeft een andere baan. Zit je dan…

Het verschil: Deze jongens werken aan targets en het behoud van hun baan. Wij werken (vanzelfsprekend) ook aan onze toekomst. Wij werken echter niet aan targets, maar aan nieuwe relaties, relatiebehoud met zekerheid en vertrouwen.

Eigenlijk is het vrij eenvoudig: Ontzorgen is ons belangrijkste credo. Dit lukt ons aardig. Als je weet dat honderden bedrijven reeds met ons zakendoen (zie tabblad "onze relaties"), eigenlijk niemand vertrekt en wij met regelmaat nóg betere toestel-abonnementscombinaties aanbieden, is dat een bewijs van vertrouwen en zekerheid. De telecommarkt veranderd nu eenmaal razendsnel, dus het is, op zijn zachtst gezegd, prettig als je je telecomzaak "om de hoek" hebt.

Ook de tarieven op de vaste telefoniemarkt is een markt waar het nodige groen/gele gras verkocht wordt. Reeds een behoorlijk aantal bedrijven heeft via ons een mooie, blijvend groene grasmat liggen! (geen extra kosten, gewoon fíks goedkoper bellen!)

Ledenlijst
Ondernemend Lisse