Menu
Schulte & LestradenKarin Beijk
0252 466466

Of het nu gaat om een bedrijfspand, school, hotel, zorginstelling of woning, goed werkende technische installaties zijn de basis voor ieder comfortabel gebouw. Kwaliteit en veiligheid zijn daarbij uiteraard van groot belang. Maar efficiënte en duurzame oplossingen zijn minstens zo belangrijk. Als totaalinstallateur uit Lisse hebben wij alle disciplines in huis voor het realiseren van een aangenaam en duurzaam werk-, woon- en leefklimaat.

Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid. Totaal, durven we gerust te zeggen. Want met totaaloplossingen voor onder andere elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en zwembadtechniek zorgen wij ervoor dat een gebouw alles heeft wat nodig is.

Dit alles maken wij mogelijk met ons gepassioneerde team van meer dan 150 technische talenten. Elke dag weer. Vakmanschap, eigen mensen en meer dan 70 jaar ervaring zijn onze succesfactoren. Zowel bij het ontwerpen en de uitvoering van gebouwinstallaties, als het beheren en onderhouden daarvan. Dat doen we ‘Totaal, op eigen kracht’.

Ledenlijst
Ondernemend Lisse